Selecteer een pagina

Voor jou: filmpje

Tools om in je Recht te staan

Er is veel aan het veranderen. De lezing geeft je achtergrondinformatie:

  • Een overzicht van de grondwet naar de allerhoogste wetgeving
  • Het claimen van je dna en je kinderen
  • Het nieuwe geldsysteem
  • Locale actie
  • Hoe ga ik hier van binnen mee om?
  • Praktische handvaten

We zien je graag op de lezing van Frank en Elke.

 

Meer info? Stuur ons een berichtje.

15 + 4 =

Lezingen

Missing Link van Voeding

De missing link van onze voeding
Essentiële suikers zijn bouwstoffen van alle organismen. De term ‘essentieel’ houdt in dat ze in de voeding aanwezig moeten zijn; het lichaam kan deze niet of nauwelijks zelf aanmaken. Deze essentiële suikers zijn onmisbaar en zeer belangrijk voor onze gezondheid. In onze huidige voeding zijn er door verarming helaas maar twee essentiële suikers in overmaat aanwezig. Vandaar dat we spreken van de ontbrekende schakel in onze voeding. Superfoods, biologische- en rauwe voeding zijn (als phytonutriënten) een uitstekende aanvulling, maar geen vervanging.

In deze lezing ontdekt u hoe belangrijk de essentiële nutriënten zijn voor uw basisgezondheid, herstel en om uw energie niveau terug op peil te brengen.

Trias van Gezondheid

In de afgelopen jaren kom ik in cases telkens weer de zelfde problemen tegen, het komt neer op hetgeen ik de TRIAS van gezondheid noem: straling, voeding en gifstoffen. Door deze drie onderdelen aan te pakken is het mogelijk de balans te herstellen en zelfs in de meest nijpende gezondheidssituaties weer rust en evenwicht te vinden.

In deze lezing leert u hoe u ervoor kunt zorgen dat u in balans bent.

Autonomie en Vrijheid

Via mijn passie voor gezondheid,  kwam ik er ook achter dat we niet als mens van vlees en bloed in de papieren staan. En daar mag nu verandering in komen. Ik studeerde onder andere rechten in Amerika en heb zowel in Amerika als in Nederland veel lezingen gegeven over gezondheid. Inmiddels wil ik graag mensen zo snel mogelijk begeleiden naar vrijheid. Op papier dan, want vrijheid zit in jezelf.

In deze lezing leert u hoe u autonoom kunt worden en welke communicatie daarbij hoort. 

Neem contact op

15 + 12 =