Selecteer een pagina

Lezing

Wat gaan we doen?

Tijdens de lezing neem ik je mee op een bewustwordingsreis. Het zijn van een vrij mens vraagt van ons ook een andere kijk op wat we geleerd hebben, wat we zeggen en wat we doen. Ik leg je alles uit over die bewustwording. We maken verbinding met ons hart en je krijgt informatie over hoe dit ook juridisch bekrachtigd kan worden. We gaan het hebben over autonomie en soevereiniteit. Over de verschillen tussen die twee en over hoe we jou kunnen ondersteunen op dit vlak.

 

Overige informatie

  • Adres van de lezing ontvang je per e-mail na je aanmelding
  • In dezelfde e-mail staat een tikkie voor betaling vooraf
  • Er is altijd een half uur inloop voorafgaand aan een lezing
  • We starten exact op de tijd die genoemd staat in de aankondiging
  • Zorg voor pen en papier om aantekeningen te maken
  • Zet je mobiel uit tijdens de lezing
  • Weet je andere locaties voor deze lezing? Laat het me weten.

 

“Niemand anders dan jij,

               bepaalt hoe jij je leven leidt”

Wat anderen zeggen:

Frank’s lezing over autonomie, veiligheid en vrijheid was heel verhelderen. Ik had me al een beetje verdiept in het fenomeen autonomie, maar dankzij de lezing van Frank weet ik wat mij nu te doen staat en hoop ik dat we snel onze krachten kunnen bundelen.

Anoniem

Zelden heb ik iemand zo gepassioneerd horen spreken over een onderwerp. Het viel me op met hoeveel energie Frank op het podium stond en vertelde hoe hij erachter kwam dat onze paspoorten eigenlijk niets zeggen over onszelf. Namelijk, we zijn vrij als mens!

Anoniem

Frank, bedankt voor je inspiratie, ik ben zo blij dat ik nu eindelijk weet wat ik kan doen om me nog vrijer te voelen dan ik al deed. De bewustwording, de praktische tips en de veiligheid in de groep maakte deze lezing helemaal compleet voor mij.

Anoniem

Waarden en Hartsverbinding

Je hartsverbinding is essentieel als het gaat om vrij zijn. Graag deel ik dit prachtige lied met je om de verbinding met je hart te kunnen maken.