Selecteer een pagina

Over Frankie

“Steek je vinger in de dijk,

  voordat het een brug te ver is”

Wie Ben Ik?

Ik ben Frank en ik ben vader van een dochter en twee zoons. Samen met mijn vrouw maak ik graag de wereld gezonder, vertrouwder en sta ik voor vrijheid. Niets belangrijker dan dat! 

Van Fysiotherapeut via Natuurgenezer naar Jurist

Ik ben gezondheidsdetective. Ik werk op het terrein van Natuurgeneeskunde, Electro-acupunctuur en Tachyon energie. Het is mijn vak om op diepgaand niveau (tot DNA-niveau) precies uit te zoeken wat het probleem is achter (vaak vage) klachten. Om vervolgens de cliënt zijn eigen kracht weer terug te geven en samen te werken aan veranderingen die nodig zijn om weer gezond te worden.

Nieuwe ontdekkingen
Het is een van mijn passies om nieuwe ontwikkelingen en ontdekkingen op de voet te volgen, om de meest effectieve behandelmethodes in te kunnen zetten. Zo heb ik in het afgelopen jaar een aantal grootse ontdekkingen gedaan; zo belangrijk, dat ik dit wereldkundig wil maken door lezingen te geven. Zo trek ik dit jaar het land in om lezing te geven over ‘de missing link van onze voeding: essentiële suikers’ en de Trias van gezondheid. In mijn ogen de sleutel voor een gezond en gelukkig leven.

Het is helaas een feit dat de medische wetenschap tot nu toe niet instaat is geweest de mensen gezonder te maken. Dit komt omdat ziekte over het algemeen een gevolg is van een verkeerde levenswijze in een onzichtbare vervuilde wereld en daarop wordt meestal niet gelet.

Die kunst van genezing is mijn passie
Om mensen werkelijk gezonder te maken is kennis, inzicht en misschien wel intuïtief aanvoelen van ons hele wezen nodig. Het is in ieder geval mijn passie om via fijn afgestemde meetapparatuur de mogelijkheid te hebben om de fijnstoffelijke vervuilingen, virussen, bacteriën, zware metalen, vaccinatiebelastingen en onbalans van ons lichaam te kunnen opsporen en verwijderen.

Door objectieve en pijnloze metingen is het mogelijk om het volledige overzicht te verkrijgen van iemands gezondheid. Met electro-acupunctuur worden de klachten van uw lichaam, tot op celniveau en zelfs DNA-niveau gemeten, waardoor de oorzaak snel achterhaalt wordt. Vervolgens wordt er op maat een middel gemaakt zodat het lichaam weer normaal kan functioneren (zichzelf herstellen en ontdoen van belastende gifstoffen). De behandelwijze is gebaseerd op kennis van homeopathie, orthomoleculaire geneeswijze, traditionele Chinese acupunctuur en reguliere geneeskunde.

 

Toen ik op de HAVO een opstel mocht schrijven kon ik het niet laten om mijn mening te laten horen over de maatschappij. Je zou kunnen zeggen dat het opstel nog steeds van toepassing is op de huidige tijd.

Lezingen

Missing Link van Voeding

De missing link van onze voeding
Essentiële suikers zijn bouwstoffen van alle organismen. De term ‘essentieel’ houdt in dat ze in de voeding aanwezig moeten zijn; het lichaam kan deze niet of nauwelijks zelf aanmaken. Deze essentiële suikers zijn onmisbaar en zeer belangrijk voor onze gezondheid. In onze huidige voeding zijn er door verarming helaas maar twee essentiële suikers in overmaat aanwezig. Vandaar dat we spreken van de ontbrekende schakel in onze voeding. Superfoods, biologische- en rauwe voeding zijn (als phytonutriënten) een uitstekende aanvulling, maar geen vervanging.

In deze lezing ontdekt u hoe belangrijk de essentiële nutriënten zijn voor uw basisgezondheid, herstel en om uw energie niveau terug op peil te brengen.

Trias van Gezondheid

In de afgelopen jaren kom ik in cases telkens weer de zelfde problemen tegen, het komt neer op hetgeen ik de TRIAS van gezondheid noem: straling, voeding en gifstoffen. Door deze drie onderdelen aan te pakken is het mogelijk de balans te herstellen en zelfs in de meest nijpende gezondheidssituaties weer rust en evenwicht te vinden.

In deze lezing leert u hoe u ervoor kunt zorgen dat u in balans bent.

Autonomie en Vrijheid

Via mijn passie voor gezondheid,  kwam ik er ook achter dat we niet als mens van vlees en bloed in de papieren staan. En daar mag nu verandering in komen. Ik studeerde onder andere rechten in Amerika en heb zowel in Amerika als in Nederland veel lezingen gegeven over gezondheid. Inmiddels wil ik graag mensen zo snel mogelijk begeleiden naar vrijheid. Op papier dan, want vrijheid zit in jezelf.

In deze lezing leert u hoe u autonoom kunt worden en welke communicatie daarbij hoort. 

Neem contact op

6 + 2 =